www.alternativsenteret.no                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyretolk utdannelse

 

Vi tilbyr en 2 årig skole som introduserer deg til forskjellige felt innen det alternative og du vil få fordypning innen dyrekommunikasjon som gir deg diplom på utført 2 årig utdannelse på Alternatviskolen, linje dyretolk

 

Første året er vi innom blandt annet:

 

- utvikling av den 6. sans/telepati

- dyretolkning

- healing Reiki 1

- healing Reiki 2

- kanalisering

- meditasjon

- innføring  hjelpemidler blant annet englekort/pendel

- førstehjelp i homeopati til hjemmebruk

- hypnoterapi

- auralesing

- reading av mennesker

- mediumskap

- håndanalyse

- innføring i kinesologi

- Chakra

- valpefabrikker/stjålne dyr
- kiropraktor forteller om behandinger av dyr
- Adferd hund

- hunderaser
- kundebehandling

 

og mye annet spennende

 

PS! For de som allerede har tatt reikikurs og som ikke ønsker å delta på de samlingene, kan istedet velge å være med på dyretolkkurs eller 6. sanskurs som vi holder utenfor skolen. Slik at alle får valuta for pengene sine.

 

Det vil bli god personlig oppfølging av den enkelte, da behovet ofte varierer fra elev til elev på dette nivået. Vårt mål er å få med alle, og at alle skal bli ordentlig flinke dyretolkere.

 

Det kommer til å bli tett oppfølging av den enkelte og vi har eget forum hvor vi er aktive mellom hver samling slik at vi får utvekslet erfaring osv mellom hver samling. Det kreves at man øver seg på dyr mellom samlingene, dette være seg dyr dere selv har, venners dyr eller dyr vi legger ut på forumet. Det er alltid nok dyr å øve seg på. Øvelse gjør mester her, som de fleste andre yrker. Det er ikke påkrevd å ha noen form for evner, eller erfaring innen dette fra før. Man trenger heller ikke ha egne dyr.

 

Etter disse to årene er det mulig å ta en eksamen for de som ønsker det. Vi skal jobbe hardt med hver enkelt elev slik at en eventuell eksamen skulle gå veldig greit.

 

Vi som jobber på dyretolksenteret har alle utdannelse som dyretolk.

 

Det kreves ikke noen forkunnskap for å starte på vår skole.

 

Pris:

 

Første år kr 22.000 (kan deles opp i 2 terminer)

Andre  år kr 22.000 (kan deles opp i 2 terminer)

 

Det er 9 helgesamlinger første år og 9 helgesamlinger andre året.

Det er altså mulig å ha jobb ved siden av studie. Det vil være ca 1 samling pr måned.

 

 

Alternativskolen starter februar 2012. Begrenset antall plasser.

 

Påmeldingen er bindende og innbetalt depositum vil ikke bli tilbakebetalt ved avbestilling før skolestart. Hvis du  velger å slutte midt i skoleåret må halve terminbeløpet alikevel betales. Dette er fordi vi har ett maks antall elever, og holder av en plass til deg.

 

Håper og se deg på vår alternativskole :) Vi er allerede igang med utdannelse av vårt første kull som startet i 2010.

 

Skolen vil foregå ¨på Ekeberg i Oslo

 

Tilbakemeldinger fra elevene som går kullet 2010

 


"Tilbakemelding på skolen, så langt. For det første er det veldig variert og ikke minst, veldig mange elever med samme interesse. Vi har blitt en veldig sammensveiset gjeng og ønsker bare at skolen kunne vært minst 2 dager pr. uke :)   Lærerne er interessante personer med stor viten og interesse for hva de gjør og har en meget god evne til å overføre lærdommen til oss :) Det som også gjør dette så unikt, er at du får venner for livet, noen å dele dette spesielle med uten at noen ler eller synes det er rart og vi lærer også mye av hverandre. Jeg ville ikke vært denne skolen foruten!! :) Klem Mia"

 

"Hei på dere :)
Her er en tilbakemelding om mine synspunkter om skolen.
Jeg syns det har vært et helt spennende og fabelaktig skoleår med mye varierte temaer som vi har gått igjennom :) Helt fantastisk flinke lærere og ikke minst en helt unik og trivelig gjeng med samme interresse, Med så mye god energi, er det vel ikke noe rart vi trives på Alternativskolen.
Jeg gir dere terning kast 6 for at dere har startet en slik skole, kjemperos til Nina, Grethe og Sonja for at så mange får mulighet til å finne ut hva som passer for hver enkelt etter første år, selv vet jeg at det er dyretolk jeg vil bli :) Som sagt syns jeg det har vært spennende fra første helg vi møttes hele gjengen. Hilsen Inger :)"

 

 

"Første gangen jeg snakket med et dyr fikk jeg følelsen av at dette var noe jeg alltid har gjort, jeg har bare ikke hørt etter. Og det er nok en god beskrivelse på alt det vi får oppleve på denne skolen. Alt som for litt siden virket fjernt og rart blir helt naturlig når man trår inn i denne verden. Samtaler med dyr, meditasjon, healing, mediumskap blir en måte å ta tilbake den kunnskapen som vi har "mistet på veien".

 

Hilsen Marianne Vaksdal

  

 

"Det fine med denne skolen er at man får prøve så mye forskjellig. Det er veldig spennende! Gøy å prøve ut evnene sine, bli kjent med seg selv og finne ut hva man liker best.
Og det er veldig greit å føle seg trygg da man skal holde på med dette. Slappe av og gi slipp på prestasjonsangsten. Noe som er mye lettere da man har fått muligheten til å bli kjent med de i klassen. Og det blir man jo her, ettersom det er de samme elevene hver gang. Her treffer man de med de samme interessene. Man har det gøy sammen. Støtter hverandre. Og båndet blir sterkt.
Og ikke minst, lærerne er topp! Og alle har et varmt hjerte for dyrene!
Klem Mona!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innleide foredragsholdere på Alternativskolen:

 

 

 

Dyveke Winge

(kjent fra jakten på 6.sans)

 

 

 

Simen Myrberget

 

 

Marianne Rømen

 

 

 

Harald Thiis

 

 

Liss Ringen