"ett senteret for deg som søker svar i den alternative verden"             

 

  Nyheter:

 

  - 2 årig Dyretolkskole  februar 2011  Oslo

  - 2 årig Dyretolkskole  mars 2011     Tromsø

  - 2 årig Dyretolkskole  mai 2011       Bergen

  - 2 årig Mediumskole   februar 2011  Oslo

 

  Kontakt oss for påmelding, førstemann til

  mølla prinsippet da vi har begrenset antall

  plasser på skolene våre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grete Løvfall Andresen

 

 

Hei!

Min store lidenskap har alltid vært dyr og dyrs velferd. Jeg har alltid vært opptatt av å forstå dyr. Jeg husker fra min barndom at jeg studert de og forsøkt å forstå hvorfor de har oppført seg som de gjorde, f.eks om dyr ble straffet for måten det oppførte seg på følte jeg ofte at de ble missforstått.

For ca 10 år siden begynte jeg å få visjoner av hendelser før de skjedde. På bakgrunnen av dette begynte jeg å lete i den alternative verdenen for svar.

Jeg begynte med meditasjon og kanalisering. Det var som en helt ny verden åpnet seg for meg. Jeg oppdaget energier og følelser jeg ikke ante eksisterte i meg. Derfor ble jeg interessert i healing og tok Reiki I og Reiki II kursene.


Jeg har alltid vært veldig sensitiv og fanget opp mye jeg ikke har kunnet forklare, spesielt i gamle hus og på steder med mye historikk. Selv om jeg ble redd da dette skjedde følte jeg like vel at dette ikke var farlig. Derfor bestemte jeg meg for å utforske dette ved å gå mediumkurs. Dette synes jeg var veldig spennende, det gav meg mange svar på de hendelsene jeg hadde opplevd.
Men jeg følte fremdeles at det var mer jeg skulle utforske. Da jeg kom over boken til Eric Pearl måtte jeg melde meg på kurs. Dette måtte utforskes mer… Jeg gikk alle kursene og jobbet mye med denne energien på meg selv og de rundt meg… men fremdeles var det noe som manglet.

På dette tidspunktet fikk jeg to nye familiemedlemmer, chinchillaene Pilen og Schnappi. Da vi hadde kosestundene våre merket jeg at de hadde en dialog jeg ikke fikk være med på…… Derfor begynte jeg å lete etter dette området… fantes det noen som kunne kommunisere med dyr?
Det gjorde det… jeg meldte meg på kurs med engang hos Amelia Kinkade og Sissel Grana… et kurs ble til fire… og deretter begynte jeg på en 2-årig utdannelse innen dyrekommunikasjon… Jeg hadde funnet min vei i den alternative verdnen…
I etterkant har jeg forstått at jeg hele tiden var med på dialogen Pilen og Schnappi hadde seg i mellom…. Jeg skjønte det bare ikke selv…
De har vært mine støttespillere og læremestre igjennom hele min utvikling.
Schnappi døde dessverre fra oss i sommer og sorgen har vært stor både for meg og Pilen. Men han er ikke borte selv om han er død, han er fremdeles med oss og er like klar i sin tale ovenfor meg og min utvikling.

Jeg tror alle dyr kommuniserer med sine eiere, bare at noen eiere er bevisste på det og for andre foregår det på det ubevisste planet.