"ett senteret for deg som søker svar i den alternative verden"             

 

  Nyheter:

 

  - 2 årig Dyretolkskole  februar 2011  Oslo

  - 2 årig Dyretolkskole  mars 2011     Tromsø

  - 2 årig Dyretolkskole  mai 2011       Bergen

  - 2 årig Mediumskole   februar 2011  Oslo

 

  Kontakt oss for påmelding, førstemann til

  mølla prinsippet da vi har begrenset antall

  plasser på skolene våre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Gustavsen Sandbakk

 

 

 

Jeg er ei jente på 37 år som er utdannet dyretolk hos Sissel Grana. Det er et studium som går over 2 år. Før jeg startet på utdannelsen, gjennomførte jeg div kurs innen dyretolkning.

 

Jeg jobber også med healing, og bruker ofte Reikihealingen både på dyr og mennesker. Den siste tiden har jeg også jobbet en del med tarot og synes dette er veldig spennende. Det er en fin opplevelse å hjelpe andre som trenger veiledning i livet.

 

Jeg har alltid kunne seg "ting" som mange andre ikke så. Som barn hadde jeg to "venner" som jeg kalte for Pottelatt og Lilo. De var det bare jeg som så og jeg lekte mye med de. Det morsomme var at en av de ofte var litt rampete, og jeg som alltid var ett snilt barn lot meg noen ganger rive med. Moren min mente at jeg fant opp disse "vennene" slik at jeg selv kunne finne på rampestreker og skylde på disse to hehe. Det er jo morsomt den dag idag og tenke tilbake, for jeg så virkelig disse to vesnene. I mine ungdomsår begynte jeg å være litt redd for å se ting, synes en del ting var skummelt osv. Men nå som jeg har lært å kommunisere med avdøde, samt rense bort negative energi, så føler jeg meg igjen klar for dette. Når jeg idag opplever  å se ting, ser jeg de avdøde enten som mennesker med klær osv, eller jeg kan se aurafeltet deres (omrisset av hvitt lys)

 

Jeg synes man skal bruke disse evnene med ydmykhet, for det er jo tross alt avdøde mennesker man kontakter. I min jobb som dyretolk, er det veldig viktig å kunne få gi dyrene en stemme og bli hørt. Så jeg har stor respekt for mitt yrke, som jeg elsker veldig høyt.

 

Jeg synes dyretolkning og mediumskap er veldig likt Jeg mottar tingene på samme måte. Jeg kan se ting, høre ting, lukte ting. Jeg får også ofte oversendt følelser, de kommer som regel i sammenheng med at jeg mottar ett "syn" av en person eller gjenstand. Jeg kan også motta bare ord eller setninger. Noen ganger bare vet jeg ting, da bruker jeg intuisjonen min. Når jeg er sammen med andre mennesker og dyr kan jeg også ofte kjenne på kroppen min hvor de har vondt. Dette bruker jeg ofte i min jobb som dyretolk, da dyrene ofte ikke har mulighet til å formidle dette til eier selv. Når jeg har kontakt med døde mennesker, kan jeg også noen ganger kjenne på min egen kropp hva dødsårsaken er osv. Eks om det er hjerteinfarket kan jeg kjenne ett knip i mitt eget hjerte. (jeg får selvfølgelig ikke hjerteinfarkt selv, da ville dette være en umulig jobb ;)

 

Når jeg jobber med tarot, hender det også at jeg får "syn". Dette formidler jeg til kunden. Når jeg legger tarot så bruker meg mye av min egen intuisjon og klarsyn itillegg til kortene. Dette er viktig for å få frem en helhetlig lesing av kortene og ikke bare at ett kort betyr en ting og ett annet kort betyr en annen ting. Jeg synes det er viktig å gi det lille ekstra når det gjelder tarotlesing, derfor bruker jeg også mitt klarsyn når jeg legger kortene.

 

Jeg reiser også ut til kunder og holder homeparty innen 6.sans. Dette er en veldig hyggelig kveld hvor jeg har med forskjellige oppgaver og deltakerne deltar. For mer info om dette trykk på fanen på venstre side som heter "homeparty"

 

Ønsker du å bestille time hos meg, enten om det gjelder dyretolkning, tarot eller homeparty så kontakt meg på nina@dyretolksenteret.no

 

 

Mvh

Nina Gustavsen Sandbakkk